Bridget Maasland lanceert kledinglijn (zie foto’s!)

Ze maakte al superleuke T-shirts voor Dutchypuppy en wellicht smaakte dat naar meer. Gisteren lanceerde ze dan ook haar eigen kledinglijn dat de naam B by Bridget meekreeg met wederom waanzinnig leuke T-shirts.

Mode loopt als een rode draad door het leven van TV personality Bridget Maasland. Als kind groeide ze op tussen de rekken van de kleding- en lingeriezaken van haar ouders.

Bridget: ‘Zolang ik me kan herinneren koester ik de droom een eigen label te beginnen. Ik wilde alleen niet te boek staan als de zoveelste BN-er met een zogenaamd zelf ontworpen kledinglijn. Ik heb veel research gedaan en goed nagedacht over wat ik graag op de markt zou willen brengen. Ten eerste vond ik het belangrijk dat mijn persoonlijkheid in de kleding terug zou komen en dat het een vertaling is van mijn passies in het dagelijkse leven. Ten tweede moet ik het zelf willen dragen, maar moeten ook mijn vriendinnen, in al hun vormen en maten, zich er lekker in voelen. En ten derde, wenste ik een lijn die betaalbaar is, maar wel van de beste kwaliteit. Na diverse gesprekken, met mijn ouders, met het ontwerpteam en met vrienden, was ik er uit. Het moesten T-shirts worden. Het T-shirt is één van meest iconische kledingstukken van de wereld. Iedereen heeft er wel een in de kast liggen. Ze kunnen overal op en onder. Een T-shirt is stoer, maar kan ook heel sexy zijn. En dankzij mijn prints en stofkeuze, kan ik ze heel persoonlijk maken.’

Bij de presentatie waren onder meer manager Xenia Kasper, Stacey Rookhuizen en stylisten Danie Bles en Maik de Boer aanwezig.Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Fucking Vette t-shirts van Britt
Lees ook:Bridget Maasland lanceert nieuwe shirts Dutchypuppy
Lees ook:Eigen kledinglijn voor Golden Girl Betty
Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bridget Maasland lanceert kledinglijn (zie foto’s!)

  1. OnlyFair

    jammer dat degene die de meeste tshirts ontworpen/gemaakt heeft totaal maar dan ook totaal niet genoemd wordt en op geen van de foto’s staat..

      /   Reply  / 
  2. smart formuleren

    fashion is everything! echt super outfit op de foto. glamour makes you!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>