Haagse modeontwerper Allan Vos ontwerpt voor ‘Lady Gaga’

Is het echt Lady Gaga? Zelfs hardcore fans dachten dat het de grande dame zelf was. Het gaat hier echter om een initiatief van een aantal film-, dans- en theatermakers die een onofficiële videoclip maakten voor Lady Gaga’s ‘Dance in the dark’. Waarom? De Haagse modeontwerper Allan Vos, die alle outfits voor de clip ontwierp, vertelt waarom…

“De tekst van ‘Dance in the dark’ gaat over maatschappelijke druk en onzekerheden waar we allemaal mee te maken hebben. Dat geldt ook voor veel homojongeren die het gevoel hebben dat ze zichzelf niet kunnen zijn omdat ze het risico lopen hun vrienden of familie kwijt te raken. Met ‘Dance in the dark’ maakt Lady Gaga dit soort zaken bespreekbaar, geeft ze jongeren zelfvertrouwen en pleit ze voor verdraagzaamheid,” aldus Allan Vos. Regisseur en initiatiefnemer Remy Schepers vond dat deze song een video verdiende en benaderde Vos voor het ontwerpen van de kostuums voor de clip.

Het was de bedoeling mensen te laten denken dat het de echte Gaga was. Daarom onderzocht Allan Vos haar stijl en liet hij zijn ontwerpen daarbij aansluiten. Hij heeft alle kostuums in korte tijd ontwikkeld. Inmiddels staat de video op YouTube en zelfs fans dachten dat het om de echte Gaga ging. In minder dan geen tijd had het filmpje meer dan 100.000 views. “We hebben de clip op YouTube sinds kort aangevuld met een ‘making of’ om te laten zien waarom de video is gemaakt,” zegt Vos. “Van Gaga zelf hebben we nog niets gehoord. Ik hoop dat ze het clipje ziet en dat ze reageert. De clip is een cadeau voor haar!” Zie de video hieronder en oordeel zelf…

Lees ook:Madonna’s dochter fan van Lady GaGa
Lees ook:Lady GaGa is gedumpt door haar vriendje
Lees ook:Lady Gaga weer halfnaakt op cover
Lees ook:Nieuwe videoclip Madonna 18+ op YouTube
Lees ook:Lady GaGa heeft 2 miljoen teveel uitgegeven aan haar tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>