Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam

Eindelijk weer een iets leuks te melden over de jongens van Sapph, die zo’n beetje elke week worden aangeklaagd. “Dat krijg je ervan als je je nek uitsteekt in Nederland”, relativeert Rob Heilbron, die verantwoordelijk is voor de spraakmakende billboards van lingeriemerk Sapph. Tijdens het Amsterdam Fashion Gala powered by Sapph, dat afgelopen zaterdagavond plaatsvond in het vernieuwde Fashion Museum in Magna Plaza is Mister Marketeer gelauwerd met de Amsterdam Fashion Award. Hij kreeg de prijs juist óm zijn gedurfde marketing. En dat op de dag dat de wereld zou vergaan…

Heilbron: “Eindelijk gerechtigheid, zou ik willen zeggen. Als je in Nederland succesvol bent, probeert iedereen je uit te kleden. Marlies Dekkers voorop. Ik lig er geen nacht van wakker, om eerlijk te zijn. Ik sta positief in het leven en dat draag ik uit in mijn werk, wat deze avond dus is beloond.”

Op de avond veel bekende gezichten uit de Sapph-stal. Zo stond Sapph-model en actrice Fajah Lourens (bekend van GTST) achter de draaitafel en zong het Sapph-model Melissa Sneekes haar eigen single. Haar microfoon deelde ze die avond met Sterren Dansen op het IJs-icoon Joel Geleynse. De schaatspartner van Monique Smit, wist het helaas net niet tot de finale te halen van de ijsshow. Wat hem wel was gelukt, was de aandacht trekken van Sapph. Intussen is Mister Sixpack naast Remy – K1 – Bonjasky het tweede gezicht van Sapph Men.

Mister Sapph himself, Rob Heilbron, was er uiteraard ook. De in het roomwit geklede zakenman, liep de hele avond rond met een brede lach op zijn gezicht, wat niet zo verwonderlijk is als je net bent gelauwerd. Uit handen van Melissa Sneekes kreeg de modeman een prijs voor zijn gehele marketing-carrière. Zijn geheim? What You See is What You Get.

Val Heilbron niet lastig met ingewikkelde marketing-concepten (lees, peperdure reclamecampagnes), maar denk simpel. Snelweg, billboard, lekker wijf, goed product en vette slogan. Meer is het niet. Daar moet je dan wel weer lef voor hebben. De billboards van Sapph zijn al jaren spraakmakend. Dat juist Heilbron de Fashion Award won, is dan ook volkomen terecht. Bovendien bevindt Rob zich in goed gezelschap. Andere winnaars op deze feestelijke avond waren onder meer Irene van de Laar (Lifetime Achievement Award), Sheila de Vries (Fashion Museum Award 2011), visagist Roberto Dresia, modemeisje Josh Veldhuizen, Kim Kotter en Bridget Maasland. Ook werd couturier Edgar Vos postuum geëerd met een Fashion Award. U begrijpt: het bleef nog lang onrustig tijdens het Sapph Gala feestje achter de Dam…

Zie enkele foto’s en video hieronder.
Foto’s: Angel Mulder – klik op de thumbnails voor grotere versies


Lees ook:Miss Nederland wordt lingerie-model
Lees ook:Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog
Lees ook:Joel Geleynse in boxer op billboards
Lees ook:Rob Heilbron wint ‘Marketing of the Year Award’
Lees ook:Video: Wie is de Mol wint eindelijk gouden Televizierring

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam

  1. Corset-lover

    Rob Heilbron van lingeriemerk Sapph heeft het slim bekeken, weet dat hij met betaalbare BH’s gewoon veel BH’s kan verkopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>