Stacey Rookhuizen gaat ‘Project Catwalk’ presenteren

Niet Renate Verbaan, maar Stacey Rookhuizen zal het programma ‘Project Catwalk’ dit najaar gaan presenteren. Dit is de eerste keer dat Rookhuizen te zien zal zijn bij RTL5.

Stacey is op modegebied een echt stijlicoon. Zo won ze vorig jaar de ‘Dutch Fashion Icon Femme 2010’, een prijs waarmee belangrijke Nederlandse ontwerpers Stacey tot hun muze bombardeerden, omdat zij voor hen de Ambassador of Dutch Fashion is. Ook ontwerpersduo Viktor & Rolf omschrijft haar als een ‘megawoman’. “Sinds ik heb ontdekt dat er zoveel goede Nederlandse designers zijn, ben ik verkocht; ik draag de modewereld al jaren een warm hart toe en ben blij dat ‘Project Catwalk’ een podium is waarin jonge ontwerpers hun creativiteit mogen showen”, aldus Stacey.

In ‘Project Catwalk’ maken de aanstormende topontwerpers zich op voor diverse veeleisende, vermoeiende en modebewuste uitdagingen. Modetalent dat het tijd vindt om naam te maken in de wereld van Prada, Hilfiger, Viktor & Rolf, Gucci, Valentino en Chanel kan zich vanaf nu aanmelden voor het programma via www.rtl.nl/projectcatwalk.

Voor meer televisienieuws, kijk bij onze collega’s van Zappen.blog.nl

Lees ook:Jan Taminiau en Olcay Gulsen in jury ‘Project Catwalk’
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Stacey Rookhuizen valt op in Viktor en Rolf tijdens Mary Poppins
Lees ook:Video: Grazia PC Catwalk trekt veel BN’ers
Lees ook:Winnaar 71° Noord al bekend! (let op: spoiler!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>