Jan Taminiau en Olcay Gulsen in jury ‘Project Catwalk’

In het nieuwe Nederlandse seizoen van ‘Project Catwalk’, dat te zien is bij RTL 5 vanaf maandag 5 september, nemen topontwerper Jan Taminiau en Olcay Gulsen, succesvol modeontwerpster/eigenaresse van kledingmerk ‘Supertrash’, plaats in de jury.

Olcay: “Ik ben trots of het feit dat ik gevraagd ben als jurylid. Ik vind het erg mooi om te zien hoe jonge getalenteerde ontwerpers zich zo met passie inzetten voor hun droom. Dat we middels ‘Project Catwalk’ deze talenten helpen hun droom te verwezenlijken geeft mij positieve energie. En met Jan Taminau in de jury en Carlo Wijnands als mentor van de kandidaten ben ik in goed gezelschap.” Jan: “Ik vind het erg leuk om in de jury plaats te nemen om zo te kijken of jonge mensen begrijpen wat mode inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.”

Nog een nieuw gezicht deze reeks is fashion consultant Carlo Wijnands. Carlo, vooral bekend als programma directeur van de Amsterdam Fashion Week, gaat aan de slag als coach van de kandidaten. Carlo: “Ik begeef mij graag op het vlak van high end en commercieel. Naast het feit dat deze keuze en ‘Project Catwalk’ bij mij past, is het voor mij een manier om de kijker mijn kennis over fashion mee te geven. In de laatste tien jaar heb ik startende ontwerpers van advies voorzien en ben ik werkzaam als coach bij ‘Cultuur en Ondernemen’.”

Stacey Rookhuizen presenteert deze derde reeks van ‘Project Catwalk’ en is tevens jurylid.

Lees ook:Stacey Rookhuizen gaat ‘Project Catwalk’ presenteren
Lees ook:Video: Grazia PC Catwalk trekt veel BN’ers
Lees ook:Stacey Rookhuizen en Afrojack in jury Songfestival
Lees ook:Ga met Glamourblog naar Top Model of Colour!
Lees ook:Video: Casting voor Victoria’s Secret Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>