Video: Stacey Rookhuizen draagt vuilniszak als statement

Stacey Rookhuizen wist gisteren flink op te vallen tijdens de Jackie’s Best Dressed party, waarbij Lieke van Lexmond werd gekozen als ‘best dressed’. De tv-personality en platenbaas kwam in een vuilniszak naar het event. Naar eigen zeggen om een dikke vette knipoog te maken naar het hele ‘fashion’ en ‘best dressed’ gebeuren. Zie de creatie en de reactie van Stacey in de video hieronder!

Lees ook:Stacey Rookhuizen in finale 71 Graden Noord
Lees ook:Stacey Rookhuizen gaat ‘Project Catwalk’ presenteren
Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Playboy met Stacey Rookhuizen gepresenteerd (zie foto)
Lees ook:Video: Stacey is creatief met schaamhaar voor Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>