Video: Grazia PC Catwalk trekt veel BN’ers

Zondag vond de enige modeshow in Nederland waarbij iedereen front row zit plaats, de Grazia PC Catwalk. Honderden fashionista’s woonden de langste catwalk show van Nederland bij, die maar liefst 320 meter telt. Stacey Rookhuizen presenteerde het geheel en onder meer Fiona Hering, Daphne Deckers, Bastiaan van Schaik en Nikkie Plessen waren aanwezig. Zie hieronder de video en zie ook het fotoverslag van onze collega van Fashion.blog.nl

Lees ook:Veel BN’ers bij lancering TOV Essentials
Lees ook:Glamour 5 jaar: Party in style
Lees ook:Video: Bastiaan van Schaik over Bastiaan’s Bazar
Lees ook:Styliste Danie Bles getrouwd
Lees ook:Weinig Glitter & Glamour tijdens presentatie SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>