Video: Bekende Nederlandse vrouwen aangekleed in Beat the Top Designer

Vanaf vanaf heeft mode-minnend Nederland er weer een nieuw favoriet programma bij: Beat the Top Designer. In dit programma mogen drie onbekende ontwerpers kleding ontwerpen voor een Bekende Nederlandse. Dit zijn onder andere Bridget Maasland, Olcay Gulsen, Eva Jinek, Halina Reijn, Candy Dulfer en Kim Feenstra. Vanavond is Bridget Maasland aan de beurt die een jurk wil voor de Oscar-uitreiking die niet onder doet voor een echte Valentino-jurk. Renate Verbaan presenteert het programma. Zie de video hieronder.


Kijk voor meer TV-nieuws op Zappen.blog.nl

Lees ook:Bridget stijlvol langs de rode loper van de Oscars
Lees ook:‘Prince vanmiddag het podium op met Candy Dulfer’
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”
Lees ook:Bridget wél getrouwd in Las Vegas! (zie bewijs)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>