Sylvie van der Vaart sexy in zwemkleding (zie foto’s)

Konden we eerder al genieten van de mooie Sylvie van der Vaart in verschillende lingeriesetjes, vanaf 23 april kan heel Nederland haar mooie lichaam bewonderen in de swimwear campagne voor Hunkemoller.

In februari werden de zonnige foto’s geschoten in Miami.Nu maar hopen dat het ook in Nederland snel zonnig wordt, want vanaf 23 april hangen de foto’s in de etalages van de Hunkemoller filialen. Of krijgen we het bij het zien van deze foto’s vanzelf al warm? Een kleine preview hieronder (klik op de foto voor een grotere versie). Zie ook de making off video hier.

 

Lees ook:Sylvie van der Vaart ook dit jaar weer sexy in lingerie (zie foto’s)
Lees ook:De eerste FHM foto van Berber Esha Janssen!
Lees ook:Beelden huwelijk Robbie Williams in video ‘Soul Transmission’ (zie video)
Lees ook:Sylvie van der Vaart en Brigitte Nielsen in dansprogramma
Lees ook:Sylvie van der Vaart sexy in lingerie (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>