Video: Olcay Gulsen toont sexy EK jurkje

Heb jij hem al, die supergave Winning Ways Dress, een oranje jurk voor het EK van Supertrash? Hij is namelijk een groot succes. Nog een paar dagen en dan barst het EK voetbal los. In de warming up naar het toernooi presenteerde Olcay Gülsen alvast het vrouwelijke alternatief voor het voetbalshirt, waarmee je nooit hetzelfde jurkje aan hebt als iemand anders in je buurt. Het jurkje dat slechts 9,99 euro kost, is zowel in de winkels van AH te koop, als online via Supertrash te bestellen. Een kleine pech, het jurkje is inmiddels alweer uitverkocht, maar vanaf 11 juni is deze weer online te bestellen. Komend weekend moeten we het dus nog even zonder doen…

Lees ook:Miljardair verkoopt een van de grootste jachten ter wereld
Lees ook:Victoria Beckham shopt voor één miljoen
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Edgar Davids slaat Supertrash miljonaire aan de haak
Lees ook:Cheryl Cole sexy in kalender fotoshoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>