Bas Westerweel ontdekt Jules

Op zoek naar een bijzonder hotel? Daarvoor hoef je echt de grenzen niet over. In Nederland, midden in de Heerhugowaard. In dit hotel kun je een hele ontdekkingsreis doen.Hotel Restaurant Jules is namelijk geïnspireerd op de verbeeldingskracht van Jules Verne (1828 – 1905) die ons meeneemt op ontdekkingsreis in zijn wereldberoemde boek ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’.

Hotel Restaurant Jules bestaat uit een designhotel en een verrassend restaurantconcept met een bijzondere filosofie: topgastronomie op een hoog niveau gezonder maken waarbij over elk detail van zuivere voeding en wijnen wordt nagedacht.

Het hotel beschikt over prachtig gestylde designkamers waarin verschillende belevingswerelden gecreëerd zijn. Van Marrakech tot Montmartre en van Barcelona tot Beijing. Er zijn verschillende belevingswerelden gecreëerd waardoor men zich iedere keer in een andere wereld waant. Dineren in het sprankelende Parijs of in het trendy New York of in één van de gestylde nissen. In onderstaand filmpje nemen Bas Westerweel en Tineke Verburgt je mee op reis door het hotel…

Meer info over dit bijzondere hotel vind je op www.ontdekjules.nl

Lees ook:Eten in dertig geuren in Ivy
Lees ook:Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!
Lees ook:Duurste restaurant opent op Ibiza
Lees ook:Rotterdammer Jules Deelder vertrekt… naar Amsterdam!
Lees ook:Sluiting kost The Fat Duck meer dan 170.000 euro

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bas Westerweel ontdekt Jules

  1. Marrakech vakantie

    Een zeer mooie en creatieve restaurant, vooral de Marrakech sectie is prachtig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>