Koninklijk genieten doe je bij Palazzo!


Als Glamourblog medewerkster kom je op de meest glamourous events. Zo ook weer deze week, want toen was Glamourblog samen met vele bekende Nederlanders te gast bij Palazzo in de prachtige Salon Victoria spiegeltent in Amsterdam. Het werd een avond om nooit meer te vergeten, want aan alles was gedacht. Zo kregen we een vijf gangen diner van topkwaliteit van Herman de Blijker voorgeschoteld en was er voor onze ogen héél wat eyecandy in de vorm van luchtacrobatiek, drama & humor. We hebben dan ook enorm genoten en nemen je graag even mee in onze belevenis van Palazzo!

Palazzo bestaat anno 2009 een mooie zes jaar. Dit jaar is Herman den Blijker dé man die de gasten een fantastische avond weet te bezorgen met zijn creatieve en pure kookstijl. Heerlijke huiselijke gerechten in combinatie met volle wijnen zorgen voor een vele ‘ooh’ en ‘aah wat is het toch wéér lekker’ aan de tafels met kaarslicht in de spiegeltent die dit jaar vlakbij het station Bijlmermeer gepositioneerd is. Natuurlijk gaan we niet verklappen wat je allemaal kunt eten, maar als tipje van de sluier willen we je vertellen dat het diner precies goed is. Het is niet té weinig en ook zeker niet overdadig. Bij het eten kun je kiezen uit twee verschillende wijnarrangementen die eveneens van de allerbeste kwaliteit zijn.

Samen met onder andere Marijke Helwegen, André van Duin, Marit van Bohemen en haar lover, Gerard Cox en Wibi Soerjadi beleefden we Palazzo 2009. Voor Wibi moet dit één van zijn eerste uitstapjes in het openbaar zijn geweest, want de gossip-journalisten waren deze avond niet bij hem weg te slaan. Uiteraard wilde iedereen weten hoe het met Wibi gaat en hoe hij zich voelt. We kunnen je zeggen: Wibi straalde en de opgelegde rust heeft hem blijkbaar goed gedaan!

Wie zeker ook een groot compliment verdient, is onze plastische chirurgie prinses Marijke Helwegen. Sinds er opmerkingen zijn geweest over Marijke’s haarstukje, verschijnt zij steevast met haar eigen originele boblijn op feestjes en partijen. Marijke’s eigen haar maakt haar stukken jonger en hipper. Helemaal leuk! Marit van Bohemen straalde ook. Zij genoot zichtbaar van al het lekkers op haar bord en haar lover Steven Pengel.

Maar onze grootste bewondering is die avond naar de vele artiesten uitgegaan. Dit jaar kun je bij Palazzo genieten van een illusionist, van een zangeres, van een levende marionet, van enkele komieken, van een fantastisch gespierde luchtacrobaat, van een trapeze duo en van drie meiden uit de Oekraïne, die ongelofelijke figuren met hun slanke lichamen kunnen maken. Terwijl al deze mooie mensen hun best doen om jou te laten genieten, proef jij waarom Herman den Blijker het zo ver heeft geschopt als kok. Kortom: Palazzo 2009 is koninklijk genieten waarbij al je zintuigen aan hun trekken komen. Dit moet je zelf gaan beleven!

Zie ook Palazzo feestelijk in premiere.

Tekst: Monika van der Marel – Foto’s: Angel Mulder en Palazzo

Lees ook:BN’ers genieten van culinair theater Palazzo
Lees ook:Glamourcam: Palazzo feestelijk in premiere
Lees ook:Bekend Nederland omarmt Palazzo
Lees ook:Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo
Lees ook:Kersttip: Palazzo met kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>