Veilingsite voor Miljonairs

Is Ebay iets te cheap voor je? Op zoek naar dure spullen zoals auto’s en jachten? Dan ben je op www.vrijeveiling.nl misschien wel aan het juiste adres…

Het lijkt een beetje op een veilingsite voor gevorderden. Ver gevorden kunnen we zeggen, want de prijzen van de veilingitems liegen er niet om. Je kunt hier onder meer bieden op een Ferrari 360 Modena Spider F1 voor 150.000 euro, een Grand Banks 46 Heritage jacht voor 400.000 euro en een villa in Broek op Langedijk voor 1.500.000 euro. De veilingsite is overigens in handen van miljonair Egbert Hennen. Of de veilingsite een groot succes is, vragen we ons af. Het aanbod is minimaal en een groot deel van de veilingen zijn door Egbert zelf geplaatst. Geld nodig, Egbert?

Lees ook:Te koop: jacht van Saddam Hoessein
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima kopen villa fotograaf Manfred Rieker (zie foto’s!)
Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Miljardair verkoopt een van de grootste jachten ter wereld
Lees ook:Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur

Geen reacties // Reageer