Ook Johnny Knoxville’s villa in de verkoop

Er staan weer flink wat huizen van celebrities in de verkoop. Na Leonardo di Caprio en Christina Aguilera heeft ook Jackass ster Johnny Knoxville zijn villa in de verkoop. Niet omdat hij er op uitgekeken is, maar omdat hij in scheiding ligt na een huwelijk van 12 jaar.


Het huis staat al sinds juli in de verkoop, dus veel animo is er nog niet voor deze mediterane villa uit 1924. Maar ook in Amerika is de huizenmarkt sinds de recessie compleet ingestort natuurlijk. Het huis van Philip Clapp, wat de echte naam is van Johnny Knoxville, heeft drie slaapkamer, drie badkamers en uiteraard een riant zwembad. Een van de badkamers heeft een sauna.

De villa staat te koop voor een bedrag van $1.695.000, wat volgens ons toch best een koopje is als je het vergelijkt met de huizenprijzen in de randstad. Hij kocht dit huis 7 jaar geleden voor iets minder dan een miljoen. Knoxville bezit nog een huis in de Hollywood Hills dan meer dan $2.000.000 waard is, welke hij kocht in 2005. Of deze woning ook in de verkoop zal gaan in verband met de scheiding, is nog niet bekend. Geinteresseerd in het stulpje van Johnny? Kijk hier voor meer info en foto’s.

Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Britney zet haar huis (weer) te koop
Lees ook:Villa van Diane Keaton in de verkoop
Lees ook:Huis Antonie Kamerling en Isa Hoes in de verkoop
Lees ook:Video: Johnny Knoxville naar de hoeren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook Johnny Knoxville’s villa in de verkoop

  1. André de Hooge

    Goede smaak!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>