Koop een Engels dorp voor 25 miljoen


Een Engels dorp, inclusief de cricketclub, buurtwinkel en een landhuis staat te koop voor 25 miljoen euro. De huidige eigenaar, een investeringsbedrijf, wil met de opbrengst geld inzamelen voor gehandicapte kinderen en geblesseerde jockeys.

Op de acht vierkante kilometer van het historische dorp Linkenholt in het zuiden van Engeland staan 22 huurwoningen, waar veertig mensen wonen. Het dorp bevat ook een schietbaan en een schooltje. Alleen de St.Peter’s kerk uit de twaalfde eeuw valt buiten de koop.

Lees ook:H&M topman koopt Brits dorp
Lees ook:Zanger Bono bij herdenking Prins Friso
Lees ook:Uitvaart Stephen Gately in tekst en foto’s (live updates!)
Lees ook:Nederlandse fans ook welkom op memorial Michael Jackson
Lees ook:Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Koop een Engels dorp voor 25 miljoen

  1. Pingback: H&M topman koopt Brits dorp | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>