Minder glamour in Cannes dit jaar


Het jaarlijkse filmfestival in Cannes, dat in mei plaats zal vinden, zal dit jaar een stuk minder glamour en glitter bevatten dan voorheen. Grote namen als Fendi, Swarovski, Louis Vuitton en L’Oréal laten het dit jaar afweten voor het evenement. Reden: jawel, daar is ‘ie weer… de kredietcrisis.

Naast grote merken die verstek laten gaan, zal de champagne vervangen worden door sprankelende wijn en zal de officiële kapper van het filmfestival, Jacques Dessange, minder werknemers meenemen dan gewoonlijk. Daarnaast wordt verwacht dat er dit jaar ook minder sterren aanwezig zullen zijn.

De hotels in de stad hebben blijkbaar nog geen last van de recessie. Het Hotel Martinez heeft de prijs van zijn beroemde penthouse met 36.000 euro duurder gemaakt dan normaal (10.000 euro per nacht). En ondanks dat is het penthouse toch volgeboekt.

Lees ook:Brad Pitt gaat wel naar Cannes!
Lees ook:De vijf duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes
Lees ook:Dallas sterren Linda Gray en Charlene Tilton anno 2011
Lees ook:Jongste slachtoffer Apeldoorn uit ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Minder glamour in Cannes dit jaar

  1. Pingback: Brad Pitt gaat wel naar Cannes! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>