Britney zet haar huis (weer) te koop


Het huis van Britney Spears in Beverly Hills staat weer te koop. Deze keer staat het huis te koop voor $6.499.000. Dat is een stuk minder dan de $7.495.000 die ze er eerder voor vroeg. Het huis staat sinds 2 juni te koop.

Het huis stond eerder in 2007 al te koop, slechts enkele weken nadat ze het kocht voor $6.750.000. Later zakte ze al in prijs naar $7.200.000, maar toen het huis voor die prijs ook niet weg ging haalde ze hem een jaar uit de verkoop. In september 2008 probeerde ze het weer voor $7.900.000, waarna ze zakte in prijs naar $7.195.000 en het in maart uit de verkoop haalde. Waarschijnlijk weet Brit niet echt wat ze wil, want nu staat het weer in de verkoop voor een bedrag waarop ze link verlies lijdt. Ze zal de centjes dus wel hard nodig hebben.

Het huis werd gebouwd in 2001 en heeft onder andere zes slaapkamers, zes badkamers, een bibliotheek, een speciale rookkamer, een eetkamer en een master suite met een badkamer voor hem en haar. Buiten zijn er nog een zwembad en spa te vinden. Zie hier voor meer info en foto’s.

Lees ook:Huis Antonie Kamerling en Isa Hoes in de verkoop
Lees ook:Alicia Keys verkoopt haar huis op Long Island
Lees ook:Ex-vrouw Eddie Murphy zet villa te koop
Lees ook:Huis Paskal Jacobsen (Bløf) in de verkoop!
Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>