Open in 2010: Trump SoHo


New York New York… de stad van ongekend veel mogelijkheden. Op 1 februari wordt er in deze wereldstad weer een schitterend hotel geopend. Niemand minder dan Donald Trump en dochter Ivanka zijn de eigenaar van Trump SoHo. Op een speciale website wordt er afgeteld naar de opening. Wij nemen vast een kijkje in de keuken van dit nieuwe luxepaardje uit de stal van Trump…

Lees ook:Kate Moss bij opening TopShop
Lees ook:Ivana Trump uit vliegtuig gezet
Lees ook:Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!
Lees ook:Ivana Trump toch in het Celebrity Big Brother huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>