Pirelli Kalender 2009 (the making of)


De meest gewilde kalender is elk jaar natuurlijk de Pirelli kalender. De kalender voor 2009 werd geschoten in Afrika. De kalender is niet te koop en net dat maakt de Pirelli kalender zo speciaal. Enkel intieme relaties en klanten van het automerk kunnen een exemplaar bemachtigen. Wij hebben een aantal schitterende beelden uit “the making of the Pirelli Calendar” voor je gevonden. Ik mag dan wel een vrouw zijn, maar ik vind het echt een schitterende kalender!

Lees ook:Pirelli kalender 2010 (filmpje!)
Lees ook:Jessica Alba op Campari kalender
Lees ook:Adriana Lima op Pirelli kalender 2015
Lees ook:Miranda Kerr en collega’s sexy voor Pirelli
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>