Wie wordt Playboy’s mooiste?


Het is weer zover: de strijd rond de jaarlijkse titel Playmate van het Jaar is weer losgebarsten. Sinds 2004 wordt de verkiezing Playmate van het Jaar door het blad Playboy gehouden, waarbij er gestemd kan worden op dames van eigen bodem.

Eerdere Playmates van het Jaar waren Dorien Rose, Olga Urashova en Marcella Nihof. Zij verschijnen met grote regelmaat in videoclips, speelfilms en billboardcampagnes. Olga won Expeditie Robinson en maakte haar opwachting in GTST, Dorien siert vele en vaak opvallende billboardcampagnes en Marcella speelde onlangs nog de hoofdrol in een wereldwijde Armin van Buuren clip.

Welke sexy babe sleept de felbegeerde titel dit jaar in de wacht? Wat ons betreft is Bianca wel de grootste kanshebster. Bekijk alle Playmates hier in volle glorie en breng zelf je stem uit. Op wie stem jij?

Wie is jouw Playmate van het Jaar?

 • Anneke (14%)
 • Sarah (14%)
 • Myo (14%)
 • Roxanne (10%)
 • May-Lan (10%)
 • Esther 2 (staand tegen pilaar) (10%)
 • Bianca (10%)
 • Esther (10%)
 • Jennifer (5%)
 • Wendy (5%)
 • Kim (0%)
Loading ... Loading ...

Foto © www.playboy.nl

Lees ook:K3 voor volwassenen: P3!
Lees ook:Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008
Lees ook:Playmates zoeken nieuwe collega’s
Lees ook:Nederlandse Iris Bakker in Duitse Playboy
Lees ook:Jaaroverzicht van de Playmates (zie video!)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wie wordt Playboy’s mooiste?

 1. Pingback: Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008 | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>