Zeven jaar voor doodsteken vriend Kim Feenstra


De 32-jarige Arron B. is door de rechtbank in Groningen veroordeeld tot zeven jaar celstraf voor het doodsteken van Joshua Bathoorn, de 29-jarige vriend van model Kim Feenstra. Het Openbaar Ministerie (OM) had acht jaar celstraf geëist.

In de ochtend van 9 augustus 2008 kreeg de politie een melding van een buurtbewoner dat er werd gevochten in een woning aan de Groningse H.L. Wicherstraat. Agenten troffen in de woonkamer het levenloze lichaam van de 29-jarige Joshua Bathoorn aan. Volgens de verdachte viel Bathoorn hem die ochtend aan, omdat hij zijn excuses eiste voor het mishandelen van de bewoonster van de woning, een ex-vriendin van B. De man verklaarde vervolgens uit angst een aardappelschilmesje te hebben gepakt, waarna Bathoorn tijdens een worsteling per ongeluk in het mes zou zijn gevallen. De rechter meent echter dat B. met het mes naar Bathoorn is gelopen, terwijl het slachtoffer met de rug naar hem toe stond. Toen hij Bathoorn bij de schouder pakte en met kracht naar zich toe draaide, belandde het mes in de borst van het slachtoffer.

Kim Feenstra zat ten tijde van de moord op haar vriend met Johnny de Mol op het eiland Bali voor het tv-programma Waar is de Mol?

Lees ook:Kim Feenstra trouwt woensdag met dj Michael Mendoza
Lees ook:Lindsay Lohan krijgt drie maanden cel (zie foto’s)
Lees ook:Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM
Lees ook:Belinda Meuldijk moet huis Rob de Nijs verlaten!
Lees ook:Patty Brard moet huis uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>