Anna Nicole Smith was high door XTC

In Amerika is een rechtzaak gaande rond de dood van Playmate Anna Nicole Smith. Hierdoor komen een hoop nieuwe feiten naar buiten. Zo verklaarde haar bodyguard, die haar probeerde te reanimeren toen ze bewusteloos gevonden werd, vandaag dat Anna Nicole Extacy gebruikt had toen ze high op het podium verscheen tijdens de AMA Awards in 2004. Howard K. Stern had namelijk verklaard dat ze medicijnen gebruikte tegen epileptie en daar soms vreemd op reageerde, maar de bodyguard, Big Moe genaamd, wist te vertellen dat ze in dit geval gewoon Extacy had gebruikt. Zie de beruchte video hieronder.

Lees ook:Anna Kournikova gewond bij een bitchfight
Lees ook:Zangeres Adele bang voor Anna Wintour
Lees ook:Model Heidi Klum gaat strijd aan tegen topless foto’s
Lees ook:Robbie nam drugs waar Michael Jackson waarschijnlijk aan overleed
Lees ook:Relatiebreuk voor Nicole Scherzinger en F1-coureur Lewis Hamilton

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anna Nicole Smith was high door XTC

  1. Michael

    Wat een tragedie maar daar was ze gewoon erg dronken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>