Stewardessen uit de kleren voor het goede doel (zie video)


Twaalf stewardessen van Ryanair zijn uit de kleren gegaan een kalender voor het goede doel. Het is niet de eerste keer dat cabinepersoneel van de Ierse vliegtuigmaatschappij uit de kleren gaat, de kalender verschijnt al voor de derde keer. De opbrengst van de kalender gaat dit jaar naar KIDS, een Britse organisatie die kinderen met een beperking en hun familie helpt.

Veel problemen om vrijwilligers te vinden voor de kalender onder het personeel had RyanAir niet. Meer dan 800 personeelsleden stelden zich dit jaar kandidaat als model voor de kalender van 2010. De fotoshoot vond plaats in september, op de Ryanair-basis in de Spaanse badplaats Alicante. De kalender werd gisteren in het koude Londen door drie van de modellen ter promotie gepresenteerd. Zie de video hieronder. De kalender kost 10 euro. Je kunt hem kopen aan boord van Ryanair-vluchten of bestellen op www.ryanaircalendar.com.

Lees ook:Pirelli Kalender 2009 (the making of)
Lees ook:Adriana Lima op Pirelli kalender 2015
Lees ook:Cheryl Cole sexy in kalender fotoshoot
Lees ook:Tatjana voor de laatste keer uit de kleren
Lees ook:David Beckhams Kalender 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stewardessen uit de kleren voor het goede doel (zie video)

  1. Anton

    Zo te zien toch maar eens vaker met Ryan Air vliegen :-) ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>