Rosalinde is Benelux Next Top Model!


In de Lichtfabriek in Haarlem vond vanavond de finale plaats van Benelux Next Top Model. In de finale namen Maxime, Rosalinde en Denise het voor de laatste keer tegen elkaar op. De drie beeldschone finalisten kregen een laatste kans om zich live en ten overstaan van de kritische jury en de kijker te bewijzen als top model. Tijdens een glamoureuze catwalkshow showden de modellen haute couture van de toonaangevende Nederlandse ontwerpers Bas Kosters en Addy van den Krommenacker. Uiteindelijk ging de titel Benelux Next Top Model naar Rosalinde Kikstra die 60 van de 100 punten van de jury kreeg.

De 22-jarige Rosalinde uit Rotterdam wordt hiermee onder meer het gezicht van de printcampagne van Max Factor, krijgt een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters the Agency en een reportage in de Beau Monde.

Lees ook:Maxime, Denise en Rosalinda finalistes Benelux Next Top Model
Lees ook:Melissa winnares Benelux Next Top Model
Lees ook:Désiree van den Berg is Miss Nederland
Lees ook:Merrel Westhoff is Dutch Model of the Year
Lees ook:Rel rond ‘dikke’ Benelux Next Topmodellen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rosalinde is Benelux Next Top Model!

  1. Pingback: BNTM Rosalinde het nieuwe gezicht van Max Factor | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>