Supermodellen Eva, Claudia en Helena uit de kleren (zie foto!)


Ze mogen dan wat jaartjes ouder zijn dan de nieuwe generatie modellen, maar dat supermodellen Eva Herzigova, Helena Christensen en Claudia Schiffer nog steeds mee kunnen, zullen ze laten blijken in een sexy fotoshoot voor I-D Magazine. De drie dames prijken naakt op de cover van het blad!

Ze dragen in de shoot niets meer dan een paar zwarte overknee laarzen. De foto’s zijn gemaakt door fotografe Kayt Jones die hiermee de tijdloosheid van deze modellen wil tonen. Zie de schitterende cover hieronder!

Foto: I-D Magazine

Lees ook:Lindsay Lohan sexy in GQ Magazine (zie foto en video!)
Lees ook:Helena Christensen (40) naakt!
Lees ook:Anne Hathaway op de cover van GQ Magazine
Lees ook:Helena Christensen naakt! Zie de foto’s
Lees ook:Acht topmodellen naakt op de cover van LOVE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>