Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen


Zaterdagavond zijn een aantal exclusieve avondjurken van modehuis Laurisa gestolen. De jurken werden door het Nederlands/Arubaans designers duo Cora en Greg beschikbaar gesteld aan Miss World Nederland om deze te dragen tijdens de finale van de Miss World verkiezing in Zuid-Afrika.

Miss World Nederland, Avalon Chanel, had de exclusieve creaties speciaal mee voor haar deelname aan de finale Miss World verkiezing gehouden op 12 december 2009 in Johannesburg. Tijdens haar reis van Kaapstad naar Johannesburg is de koffer opengebroken en zijn de jurken ontvreemd.

De jurken kwamen uit de allernieuwste collectie van het modehuis Laurisa waar ontwerpers Cora en Greg speciaal voor Avalon Chanel maanden aan hadden gewerkt. Er is uitvoerig contact geweest tussen de ontwerpers Cora en Greg, de organisatie van Miss World Nederland en Avalon Chanel om nieuwe jurken voor Avalon te ontwerpen. Kim Kötter, hoofd van de organisatie Miss World Nederland, zal de nieuwe creaties persoonlijk afleveren in Zuid-Afrika.

Er is aangifte gedaan bij de autoriteiten van Johannesburg, en de Miss World organisatie is op de hoogte gesteld. Zij zullen er alles aan doen om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Lees ook:Miss Gibraltar is Miss World 2009
Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>