De Playboy foto’s van Tara Reid


Wat Patricia Paay de afgelopen weken in Nederland veroorzaakte, dat deed Tara Reid deze week in de Verenigde Staten. Iedereen keek uit naar de uitgave, waarin Tara Reid uit de kleren zou gaan voor Playboy. Eén essentieel verschil: Tara Reid is 26 jaar jonger dan La Paay en houdt ook nog eens ietsje meer kleding aan op de foto’s. Reid, die nu 34 is, vindt ook dat ze nu de perfecte leeftijd heeft om naakt te poseren. Zij geeft ook eerlijk toe dat er in haar lichaam wél gesneden is.

Waarom Tara Reid topless voor Playboy geposeerd heeft? Niet voor de ‘ervaring’, wel om de buitenwereld te bewijzen dat plastische chirurgie haar lijf niet om zeep geholpen heeft. “De eerste operatie was niet zo geslaagd, maar die miserie ligt intussen al vijf à zes jaar achter mij. Probleem is dat die oude foto’s blijven opduiken en daarom wil ik de mensen nu tonen dat alles echt weer ok is.” Benieuwd hoe ze er uit ziet zonder kleding? De foto’s vindt je op deze website.

Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!
Lees ook:Penney de Jager wil als oudste vrouw in Playboy
Lees ook:Christina Curry plaatst naaktfoto op Twitter (zie foto!)
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Playboy foto’s van Tara Reid

  1. Saskia

    Jemig… Op de meeste foto’s lijkt ze niet eens meer “echt”, eerder op een real-doll… een rubberen pop. Dat zal wel door het vele photoshoppen komen. Bah. Ik zie toch echt 10x liever Patricia Paay naakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>