Playboy Model of the Year schuldig aan mishandeling

Voormalig Playboy Model of the Year, Louise Glover (26) is vandaag schuldig bevonden aan het aanvallen en mishandelen van een vrouw in het toilet van een nachtclub in Brighton, omdat ze jaloers was. Het slachtoffer Maxine Hardcastle (zie foto hierboven) werd zwaar gehavend op het toilet achter gelaten.

Louise Glover (foto links) sloeg Maxine Hardcastle’s hoofd tot tien maal toe tegen de rand van het toilet en probeerde tijdens de aanval het hoofd van Maxime in de toiletpot te duwen. Maxine Hardcastle, de dochter van musicus Paul Hardcastle die bekend werd met zijn door Vietnam geinspireerde dancehit in de jaren ’80, werd badend in het bloed, vol blauwe plekken, met een gebroken neus en verlies van plukken haar achtergelaten in het toilet. De brute aanval was het gevolg van een jaloerse bui van Louise, nadat Maxine naar haar echtgenoot had gekeken tijdens het avondje uit in Brighton.

Glamourmodel Glover viel flauw in de verdachtenbank toen ze schuldig werd bevonden aan mishandeling. Toen ze weer bij kennis kwam, barstte ze in tranen uit. Welke straf ze zal krijgen zal op 4 februari bekend worden gemaakt. Ze kan mogelijk in de gevangenis belanden. Momenteel is ze op borg vrij.

Lees ook:Maxine Ashley de Wit, de mooiste spelersvrouw, is geen voetbalvrouw meer!
Lees ook:Nicole Kidman aan de coke…?
Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!
Lees ook:Fotomodel Danielle Lloyd mishandeld in club
Lees ook:Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>