Jaaroverzicht van de Playmates (zie video!)

Voor de derde keer op rij komt Playground Agency met een Jaaroverzicht van de Playmates. Fotoshoots, feestjes, campagnes, prijsuitreikingen, meidenband P3, interviews en natuurlijk heel veel mooie dames zoals Dorien Rose, Mai-Lan, Meike Schulte, Marcella Nihof en Olga Urashova. Dit Playground jaaroverzicht is opgedragen aan Laurens Klaver (de vader van Melody Klaver), die afgelopen zomer overleed. Hij heeft als vriend van de Playground en fotoredacteur van Panorama en Maxim veel betekend voor de Playground. Sit back & enjoy…

Lees ook:Wie wordt Playboy’s mooiste?
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:‘Soapmoeder’ Olga Madsen (64) overleden
Lees ook:Dochter Jörgen Raymann viert examenfeest op MTV
Lees ook:Video: Jaguar vs Mercedes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>