Leontine Borsato Best Geklede Vrouw van Nederland

Leontine Borsato is woensdagavond gekozen tot Best Geklede Vrouw van Nederland. De vrouw van Marco Borsato ontving de Best Dressed Award uit handen van Sylvie van der Vaart, die deze prijs vorig jaar in ontvangst mocht nemen. De verkiezing werd georganiseerd door Jackie Magazine.

“Of Leontine nu op de rode loper staat, haar kinderen naar school brengt, acte de presence geeft op televisie of met vriendinnen gaat lunchen: zij ziet er altijd goed uit”, laat Eva Hoeke, hoofdredacteur van Jackie weten. De tweede plaats was voor Lieke van Lexmond. Presentatrice Nikkie Plessen werd derde.

Foto: LeontineBorsato.nl

Lees ook:Sylvie van der Vaart is best geklede vrouw
Lees ook:Styliste Danie Bles getrouwd
Lees ook:Veel BN’ers bij lancering TOV Essentials
Lees ook:Scarlett Johansson in Nederland?
Lees ook:Meisje voor Nikkie Plessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>