Kate Moss uit de kleren voor Vogue Hommes! (zie foto’s)

Topmodel Kate Moss is volledig uit de kleren gegaan voor Vogue Hommes International. De foto’s werden gemaakt door Mario Sorrenti. Een stylist kwam er niet aan te pas, omdat diens vliegtuig vertraging opliep. Maar goed, wie heeft er nog een stylist nodig als er toch geen kleding aan te pas komt? Alle foto’s zijn in de komende uitgave van het blad te zien, maar hieronder alvast een voorproefje…


Lees ook:Birgit Schuurman uit de kleren voor Playboy
Lees ook:Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!
Lees ook:Anne Hathaway op de cover van GQ Magazine
Lees ook:Sieneke kampt met zware keelontsteking
Lees ook:Tatjana voor de laatste keer uit de kleren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>