Aanklacht tegen Bavaria-babes ingetrokken

De aan klacht tegen Barbara Castelijn en Mirthe Nieuwpoort, de twee Nederlandse Bavaria-babes, is ingetrokken. Dit kregen de dames bij aanvang van de rechtszitting in Johannesburg te horen. Een woordvoerder van het OM liet weten dat de FIFA en Bavaria dinsdagochtend een schikking hadden getroffen. De inhoud van deze schikking is niet bekend gemaakt.

De dames kwamen na afloop van de rechtzaak met twee grote bossen rozen en hun paspoort in handen naar buiten. De rechtzaak zou oorspronkelijk om 9 uur aanvangen, maar werd twee uur uitgesteld. Dit omdat de advocaten van de meisjes nog in gesprek waren met raadslieden van de wereldvoetbalbond FIFA. De babes werden beschuldigd van het ontplooien van verboden commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd Nederland- Denemarken een week geleden. Ze droegen de inmiddels wel bekende DutchyDress van Bavaria. De FIFA is tegen deze sluikreclame omdat het concurrerende biermerk Budweiser officieel sponsor is. Het tweetal kon een straf van een half jaar krijgen voor de overtreding.

Lees ook:Video: Bavaria Dutchy Dress babes werden hierom gearresteerd
Lees ook:Bavaria DutchyDress meiden gearresteerd?
Lees ook:750 Bavaria Babes voor Oranje!
Lees ook:De Bavaria Babes weer opgepakt!
Lees ook:Shakira is klaar voor Nederland – Spanje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Aanklacht tegen Bavaria-babes ingetrokken

  1. Pingback: Mickey Rourke nu met vriendin in Bavaria commercial | Celeb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>