Miranda Kerr zwanger en sexy voor Victoria’s Secret

Fotomodel Miranda Kerr, de echtgenote van Orlando Bloom, maakte onlangs bekend dat zij vier maanden zwanger is. Voorlopig kan zij haar carriere voor Victoria’s Secret dus even in de koelkast zetten. Gelukkig zette het lingeriemerk de mooie Miranda nog voordat ze een dikke buik kreeg op de gevoelige plaat. Het resultaat mag er zijn. Geniet nog maar even van een Miranda Kerr zonder buikje…

Foto’s: Victoria’s Secret

Lees ook:Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio sexy voor kerstmis
Lees ook:Miranda Kerr uit de kleren voor GQ
Lees ook:Heidi Klum stopt met Victoria’s Secret
Lees ook:Video: Ze zijn er weer! Sexy Victoria’s Secret Angels!
Lees ook:Rosie is Victoria’s Secret sexy Valentijnbabe (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>