Let’s kick some ass!

Afgelopen week konden we je al de eerste foto’s tonen van achter de schermen bij de fotoshoot van Remy Bonjasky voor lingerienmerk Sapph. De K1 fighter zal binnenkort op billboards door heel Nederland prijken. Wij kunnen je vandaag de eerste foto’s uit deze shoot tonen, die je wellicht binnen niet al te lange tijd in het groot zult kunnen bewonderen langs de snelwegen. Rest ons na het zien van deze foto’s maar één conclusie:
Remy Bonjasky kicks ass!


Lees ook:Exclusief! Remy Bonjasky uit de kleren voor Sapph
Lees ook:K-1 fighter Remy Bonjasky het gezicht van Sapph Men
Lees ook:Modellen dansen op het IJs
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Na Suit Supply nieuwe rel om billboards!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>