Lara Stone is Model van het Jaar

We mogen trots zijn op onze Nederlandse modellen. Niet alleen Doutzen Kroes doet het erg goed, ook Lara Stone gaat supergoed. Dinsdagavond werd zij bij de British Fashion Awards uitgeroepen tot Model van het Jaar. Uiteraard was Lara zelf aanwezig om deze prijs in ontvangst te nemen…

Stone zegt vereerd te zijn met de prijs. Het uit Brabant afkomstige model heeft een Britse vader en een Nederlandse moeder. Het is de eerste award die ze in ontvangst mocht nemen. Momenteel is Stone het gezicht van Louis Vuitton. Lara is in mei van dit jaar getrouwd met komiek David Walliams.

Lees ook:Lara Stone naakt in Playboy!
Lees ook:Madonna vervangen door Lara Stone
Lees ook:Model Lara Stone trouwt Little Britain acteur David Walliams
Lees ook:Video: Lara Stone is ‘Vrouw van het Jaar’ geworden
Lees ook:Lara Stone best verdienende Nederlandse model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>