De Playmates fotoshoot voor Serious Request

Afgelopen zondag vond de fotoshoot plaats van de Playmates voor Serious Request. De fotoshoot werd eerder gecancelled in verband met weersomstandigheden. Nu poseerden Chantal Hanse, Dorien Rose, Merel Trip, Mai-Lan en Iris Bakker met de hoogste bieders voor deze fotoshoot…

Sanne Kraaijkamp zorgde voor de visagie en styling. Zij had haar nieuwbakken vriendje Horace Cohen meegenomen voor de gezelligheid. De shoot die werd georganiseerd door de Playground Agency was dan ook een en al gezelligheid. Maar liefst twee en half uur werd er geposeerd in witte en zwarte kleding. Zie hieronder enkele foto’s…

Foto’s: Mirjam Ravensbergen

Lees ook:Jaaroverzicht van de Playmates (zie video!)
Lees ook:Horace Cohen en Sanne Kraaijkamp uit elkaar
Lees ook:Iris in finale ‘Playmate van het Jaar’ in Duitsland
Lees ook:Kylie Minogue sexy in de Spaanse Vogue
Lees ook:Oh Jesus! (deel 2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>