Modellen dansen op het IJs

Vanavond kunnen we weer genieten van ‘Sterren Dansen op het IJs’. Waar de laatste series meer B- en dan A-sterren  kenden, is het producent Eyeworks dit keer gelukt om grote namen te strikken, onder wie Beau van Erven Dorens, model Kim Feenstra, Danny de Munk en Monique Smit.

Ook Inge de Bruijn en Remy Bonjasky binden in het vierde seizoen de ijzers onder. Opmerkelijk is dat beiden het gezicht zijn van het succesvolle lingeriemerk Sapph. Viervoudig Olympisch kampioene Inge de Bruijn vertegenwoordigt Sapph Beach, drievoudig wereldkampioen K-1 Remy Bonjasky is het gezicht van Sapph Men. ’Willen winnen!’ kenmerkt het topsportverleden van zowel Inge als de ‘flying gentleman’. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Lingeriemerk Sapph is trots op de twee en wenst Inge en Remy in een advertentie veel succes.


Of Danny de Munk vanavond ook de ijzers onder zal binden is onduidelijk. Danny raakte zwaar geblesseerd aan zijn kniebanden en pas eind van de middag zal duidelijk worden of het voor hem verantwoord is om het ijs op te gaan. Overigens lijkt het er op dat cupido ook heeft toegeslagen tijdens het ijsdansen. Michael Boogerd zou volgens de geruchten als een blok voor zijn schaatspartner gevallen zijn. Gelukkig levert die val dan weer geen blessures op…

Lees ook:Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs
Lees ook:Exclusief! Remy Bonjasky uit de kleren voor Sapph
Lees ook:K-1 fighter Remy Bonjasky het gezicht van Sapph Men
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!
Lees ook:Erben Wennemars fotografeert lingeriemodellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>