Tatjana sexy op de cover zoals in 1991

De cover van Tatjana Simic uit 1991 is door de lezers van Veronica Magazine gekozen als de mooiste cover uit 35 jaar Veronica Magazine.

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan had de redactie van Veronica Magazine bedacht om de mooiste cover uit die 35 jaar te ‘reconstrueren’ met de persoon die toen op de voorkant van het magazine stond.

Op de website van Veronica kon de afgelopen weken gestemd worden op 35 geselecteerde covers. Om redenen van praktische aard waren alleen covers uitgezocht met een Nederlander (m/v) erop. In totaal lieten 41.532 mensen hun stem achter. Bijna 8% van de stemmen was voor de cover van Tatjana Simic uit 1991. Ze bleef daarmee Chantal Janzen (6% van de stemmen), Penney de Jager (5%) en Monique Sluyter (3%) ruim voor.

Tatjana is vanzelfsprekend vereerd met de reconstructie van haar cover uit 1991. “Mijn eerste gedachte was ‘Ik zet mezelf voor schut’. Als je 47 bent, ga je toch niet meer zo pikant poseren? Maar ik voelde me zeer vereerd en daarom heb ik besloten om het toch te doen. Ik kan de grap van deze shoot wel inzien. Tegelijk spreek ik de hoop uit dat dit niet mijn laatste cover voor Veronica Magazine is. Sexappeal zit niet in je borsten, maar in je ogen.”

Lees ook:Politici ‘sexy’ op cover Veronica Magazine
Lees ook:Helena Christensen (40) naakt!
Lees ook:Tatjana weer vrijgezel
Lees ook:Tatjana Simic is verliefd op Peter
Lees ook:Tatjana en Peter niet langer een stel?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tatjana sexy op de cover zoals in 1991

  1. Corset-lover

    De bekende slogan van Veronica staat natuurlijk voor , en de blonde rondborstige sexy Tatja Simic straalt dit allemaal uit. Of sexappeal in haar ogen zit en niet in haar borsten …… klaagde ze laatst niet dat mannen met een gesprek haar niet recht in der ogen aankijken maar altijd naar haar borsten kijken?????? Ze blijft nog steeds een aantrekkelijke vrouw als een sexy blonde stoeipoes …. ook nu ze 47 jaar oud is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>