Video: Lara Stone is ‘Vrouw van het Jaar’ geworden

Het Nederlandse topmodel Lara Stone is afgelopen dinsdagavond door GQ Magazine benoemd tot Vrouw van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse GQ Men of theYear Awards. De lezers van het Britse mannenblad riepen het 27-jarige model uit tot vrouw van het jaar. Vorig jaar werd ze ook al tot Model van het Jaar uitgeroepen bij de Fashion Awards. Zie de video hieronder.

 

Lees ook:Lara Stone is Model van het Jaar
Lees ook:Model Lara Stone trouwt Little Britain acteur David Walliams
Lees ook:Lara Stone best verdienende Nederlandse model
Lees ook:Video: Katy Perry is vrouw van het jaar
Lees ook:Lara Stone naakt in Playboy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>