Foto’s Playboy Britt Dekker alweer gelekt

De foto’s van de Playboyshoot van Britt Dekker zouden alweer gelekt zijn. Pownews wist een aantal foto’s van de naaktshoot van de realityster te tonen. De foto’s werden twee weken terug geschoten op het eiland Lanzarote.

De Playboy met Britt zal op 3 november pas in de winkels liggen. Hoe de foto’s weer op straat zijn komen te liggen is nog niet bekend. Britt laat op Twitter weten dat de foto’s rechtstreeks op een harde schijf van de fotograaf naar Playboy zouden gaan. Ze zegt teleurgesteld te zijn over het uitlekken: “Die uitgelekte foto’s voelt echt kut, beetje als de overgang de menopauze je bent bang dat ‘t eraan komt maar hoopt dat ‘t bij jou niet komt” Playboy bracht zelf onlangs de bij dit artikel geplaatste foto naar buiten. Natuurlijk kun je Playboy met Britt ook gewoon netjes bestellen natuurlijk.

 

Lees ook: Britt Dekker: Dom of een geoliede Marketingmachine?

Foto: Playboy

Lees ook:De eerste Playboyfoto van Britt Dekker!
Lees ook:Video: Britt Dekker onthult kerstnummer Playboy
Lees ook:Video: Britt Dekker zegt ja tegen Playboy
Lees ook:Video: ‘Britt Dekker naakt in Playboy’
Lees ook:Geen Stijl moet links naar Playboy foto’s verwijderen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Foto’s Playboy Britt Dekker alweer gelekt

  1. Pingback: Britt Dekker: dom of een geoliede marketingmachine? | Glamour

  2. Arie

    Bij lekken hoort water…, maar ‘t is hier hartstikke droog

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Geen Stijl moet links naar Playboy foto’s verwijderen | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>