Playboy komt met ‘vrouwennummer’

Hoera, dachten wij even: Playboy komt met een editie voor vrouwen! Nou, dat dus niet. Playboy komt voor het eerst in 29 jaar met een editie door en van vrouwen. Maar dan toch weer helaas voor mannen… Het enige wellicht interessante aan dit nummer voor de dames is een interview met Daan Schuurmans.

In deze editie van Playboy wel het Groot Vrouwenonderzoek, waaruit blijkt dat driekwart van Nederland NIET vreemd gaat. (zeggen ze…) Het Groot Vrouwenonderzoek 2012 vond plaats in samenwerking met (mutsenblad) Libelle. Een paar opmerkelijke uitkomsten: driekwart van de mannen geeft aan nog nooit vreemd te zijn gegaan en bij deze vrouwen is dit slechts één procent hoger. Bijna de helft van de mannen geeft aan dat het seksleven erop achteruit is gegaan na het krijgen van kinderen. Ook komt seks pas op de vierde plaats (8%) van de dingen die mannen belangrijk vinden in een relatie. Op 1 staat namelijk vertrouwen (35%), gevolgd door begrip en aandacht voor elkaar (29%) en leuke dingen doen (21%). 
We doen het gemiddeld negen keer per maand, blijkt verder uit het onderzoek.

Ook gaat de Playmate van het Jaar verkiezing weer van start er kan gestemd worden via de speciale actiesite op www.playboy.nl/stem!

 

Lees ook:Mannen toch heel blij met aanwezigheid vrouwen tijdens WK 2014
Lees ook:Hugh Hefner gooit tweeling uit de Playboy Mansion
Lees ook:‘Pamela Anderson weer in de Playboy’
Lees ook:Women Only, voor vrouwen met lef!
Lees ook:Alle Playboy foto’s van Nicolette Kluijver (de echte foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>