Ananda mag haar billen tonen bij sloggi (zie foto’s)

De billen waar recent wellicht het meest over is geschreven, gesproken, getwitterd, zijn die van Ananda Marchildon, de winnares van Holland’s Next Top Model 2008. Dat haar billen zelfs inzet zouden worden van een rechtszaak, had zij beslist nooit durven dromen.

De modellenbureaus Elite en het voormalige MTA hebben het model vanwege haar gezonde heupmaat 36 op straat gezet. Om aan te tonen dat Ananda wel degelijk model proof is en dat er aan haar heupen niets mankeert, schiet billen­expert sloggi te hulp. Sinds jaar en dag fotografeert het merk modellen met hun in slips gehulde bips voor de fameuze ‘billboards’. Ook Ananda is vandaag in een sloggi Invisible op de foto gegaan en kan daarmee bewijzen dat haar billen wel degelijk fotogeniek zijn. Een mooie troef voor de rechtszaal en een fraaie afsluiter van haar te korte modelcarrière…

Lees ook:Eerste catwalkshow op natuurijs
Lees ook:Video: Casting voor Victoria’s Secret Show
Lees ook:Voormalig Miss Argentinie overleden na kont-implantaat
Lees ook:Seal loves Leica en Leica loves Seal
Lees ook:Sexy jurkjes en stijlvolle celebs bij Sheila de Vries (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ananda mag haar billen tonen bij sloggi (zie foto’s)

  1. Pingback: Ananda Marchildon wint rechtszaak om modellencontract | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>