Playboy Stacey verkocht beter dan Amanda Krabbé en Britt

A l vielen de verkoopcijfers van de Playboy met daarin een blote Stacey Rookhuizen tegen, ze verkocht nog altijd beter dan de Playboy met Amanda Krabbé en Britt Dekker. Dit meldt hoofdredacteur Jan Heemskerk vandaag in het AD.

“De tijd dat we gigantische stapels bladen verkochten als daar een blote vrouwelijke ster in stond, is kennelijk voorgoed voorbij”, laat Heemskerk weten in de krant. Nu is er bij deze dames wat ons betreft nu niet echt sprake van een ‘sterrenstatus’ natuurlijk.  De volgende BN’er in de Playboy zal waarschijnlijk Christina Curry worden. Heemskerk is hiervoor in onderhandeling met haar moeder Patricia Paay, die ook uit de kleren ging voor het blootblad. Als het financieel rond komt met Christina, zou deze in mei in vol ornaat in het blad moeten verschijnen.

Lees ook:‘Christina Curry en Rafaella in bikini op de catwalk’
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!
Lees ook:De FHM foto’s van Christina Curry!
Lees ook:Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>