Veel celebs bij inauguratie Obama


Het zal wemelen van de celebs bij de inauguratie van Obama. Onder meer Elvis Costello, Sting, Susan Sarandon, Spike Lee zijn enkele van de beroemdheden die 20 januari aanwezig zullen zijn bij de inauguratie van de Amerikaanse president Barack Obama. Het evenement is volledig uitverkocht.


De inauguratie zal vermoedelijk de boeken ingaan als de meest spetterende ooit, gezien de lange lijst van beroemde fans van Obama. In Washington, waar de inauguratie plaatsvindt, is geen hotelkamer meer te krijgen. Verscheidene artiesten gaan optreden, onder wie Costello en Sting. Volgens geruchten treden ook Beyoncé, Diddy en Mary J. Blidge op.

Lees ook:Live verslag inauguratie Obama
Lees ook:Bono, Beyoncé en Bruce treden op bij inauguratie Obama
Lees ook:Bekend Nederland reageert op overwinning Barack Obama
Lees ook:Nieuwe Cadillac DTS afgeleverd voor Barack
Lees ook:Filmpjes: Barack Obama grapt met Jay Leno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>