Michelle Obama op de cover van Vogue

Michelle Obama goes glamour. De first lady staat in maart op de cover van het chique modeblad ‘Vogue’.Michelle koos zelf de paarse jurk van de ontwerper Jason Wu voor de coverfoto. Vogue heeft op Bess Truman na alle first lady’s gefotografeerd, maar Michelle is pas de tweede, na Hillary Clinton, die de cover van het blad haalt.

Ze is veel bezig met haar uiterlijk, maar vindt het wel belangrijk dat haar kleding praktisch is, vertelt ze in een interview aan Vogue. ‘Uiteindelijk is er altijd wel iemand die je kleding niet leuk vindt. Mensen hebben nu eenmaal verschillende smaken.’ Ook het goudgele setje dat ze op de dag van Barack Obama’s eedaflegging droeg was van Jason Wu. Over deze outfit kreeg de first lady overigens niet al te beste reacties. Tja, smaken verschillen…

Lees ook:Lady Gaga weer halfnaakt op cover
Lees ook:Lady Gaga lekt naaktfoto cover Vogue
Lees ook:Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue
Lees ook:Claudia Schiffer naakt én zwanger op cover Vogue
Lees ook:Berlusconi wil een knuffel van Michelle Obama (zie foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>