Filmpjes: Barack Obama grapt met Jay Leno


Barack Obama was gisteren te gast in de TV-show “Tonight Show with Jay Leno” op NBC. Obama blijkt een man met gevoel voor humor te zijn, want ondanks de serieuze momenten grapt hij er ook wel op los. Hij maakt onder andere grapjes over de Airforce One. Maar ook zorgde een opmerking voor een keine rel…

Obama vertelde er dat hij momenteel leert bowlen. Hij grapte dat zijn bowlingcapaciteiten nu nog vergelijkbaar waren met die van de Special Olympics, de Olympische Spelen voor mensen met een handicap. Na de uitzending haastte een woordvoerder van het Witte Huis zich te zeggen dat Obama geen gehandicapten had willen kwetsen en dat de Special Olympics een geweldig evenement is. Zie hieronder de filmpjes.

Lees ook:Bekend Nederland leeft mee met Olympisch kampioen Epke Zonderland
Lees ook:Duran Duran opent Olympische Spelen 2012 tijdens openingsconcert
Lees ook:Live verslag inauguratie Obama
Lees ook:Prinsesjes bouwen een feestje op tribune Olympische zwemsters
Lees ook:Veel celebs bij inauguratie Obama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>