Hans Wiegel spant rechtzaak tegen Quote aan


VVD’er Hans Wiegel spant een rechtszaak aan tegen tijdschrift Quote, dit meldt Showniews vandaag. Afgelopen vrijdag verscheen er een artikel op Quotenet, waarin Bouwhuis Vastgoed wordt beticht van fraude in de beleggingsfondsen. Hans Wiegel is voorzitter van de beleggingsfondsen.Wiegel eist een rectificatie voor de rechtbank, omdat er volgens hem onwaarheden in het artikel staan. Quote zou bovendien verboden moeten worden te schrijven over Bouwhuis. De ‘onjuiste informatie’ zou verspreid zijn door advocaat Dion Bartels en afkomstig zijn van een ex-werknemer. Volgens de advocaat hebben de publicaties van Quote en de verhalen van Bartels de goede naam van Bouwhuis en Wiegel aangetast.

Lees ook:Ronald de Boer is boos op Quote
Lees ook:Jannetje Koelewijn weg bij NRC om artikel Prins Friso
Lees ook:Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?
Lees ook:‘Kelly Brook raakt contract Ultimo kwijt door Playboy’
Lees ook:Hans Kazan in ziekenhuis na hartaanval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>