Ook eigen cover voor Balkenende

Eerder vandaag schreven we al over politici die hun eigen sexy cover kregen. Ook Jan Peter Balkenende kreeg zijn eigen cover, maar het mag duidelijk zijn dat dat niet als ‘meest sexy politicus’ was… JP sierde de cover van 100%NL magazine samen met presentatrice Bridget Maasland.

Uit handen van 100%NL columniste Tanja Jess ontving Jan Peter Balkenende dinsdagmorgen in Den Haag een uitvergroting van de cover van het juninummer van de glossy. Hoewel de combinatie Balkenende/Maasland niet voor de hand lijkt te liggen, hebben zij een geschiedenis samen.
Voor het programma Lijst 0 zocht Bridget de premier 8 jaar geleden op in Den Haag. Bridget gaf de politicus bij deze gelegenheid onverwachts een veelbesproken zoen. De goede relatie die hieruit is ontstaan heeft zich vertaald in een verrassende fotoreportage waarbij zelfs ‘de zoen’ nog eens werd over gedaan.

Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Politici ‘sexy’ op cover Veronica Magazine
Lees ook:Johnny de Mol en Bridget Maasland definitief uit elkaar
Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>