Al Gore gaat scheiden

Weer een glamourhuwelijk dat op de klippen is gelopen. Na vier kinderen en veertig jaar huwelijk gaan vice-president Al Gore en zijn vrouw Tipper scheiden…

In een verklaring laat het stel dinsdag weten: “We are announcing today that after a great deal of thought and discussion, we have decided to separate. This is very much a mutual and mutually supportive decision that we have made together following a process of long and careful consideration. We ask for respect for our privacy and that of our family, and we do not intend to comment further,”

Al en Tipper ontmoetten elkaar al op high school en trouwden op 19 mei 1970 in Washington. Het stel woonde tot op dit moment in Tennessee.

Lees ook:Martijn Krabbe en Amanda gaan scheiden!
Lees ook:Een dochter voor Cas Jansen
Lees ook:Sonja Silva gaat weer scheiden!
Lees ook:Dochter Gary Barlow dood geboren
Lees ook:Vivian en John Ewbank gaan toch scheiden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Al Gore gaat scheiden

  1. peter

    Tipper Gore was dat niet die dame die samen met de vrouwen- organisatie PMRC in de jaren 80/90 zich afkeurenswaardig opstelde naar veelal (rock) muzikanten,aangezien deze een slechte invloed zouden hebben op de jeugd,ja dit “christelijke” mormel gaat nu scheiden van haar “moraalridder/fatsoensrakker” Al Go(o)re.Altijd al een hekel gehad aan dit “christelijke indoctrinerende” stel,bij beide heb ik altijd zo’n gevoel wat ik krijg als ik zo’n TV dominee voorbij zie komen…..waar massa’s intrappen!!
    De enige werkelijke (in mijn ogen) oprechte amerikaan (helaas overleden) was Frank Zappa…Die dit soort lui vaak voor “lul” kon zetten,waarnaar ook hij door deze schijnheilige elite aan de schandpaal werdt genageld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>