Rutte liet Blackberry in toiletpot vallen

Deze week kregen diverse media de tip binnen dat Mark Rutte zijn Blackberry in de toiletpot had laten vallen. Het leek een vaag verhaal en het was onduidelijk van wie de tip kwam, maar gisteren bevestigde Rutte dit voorval inderdaad in PowNews.

“De betreffende wc was gelukkig ‘nog ongebruikt”, liet Rutte weten. Hoe en door wie de telefoon vervolgens uit de pot is gevist, liet de premier in het midden. Het apparaat doet het inmiddels weer. “Kwestie van de batterij eruithalen en de boel even een paar uur laten drogen”. Weten we dat ook weer.

Lees ook:Rutte zet Twitter in voor vragen bevolking
Lees ook:Rake klappen voor Silvio Berlusconi (zie video)
Lees ook:Wij willen Prada!
Lees ook:Sandra Schuurhof niet in Playboy
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rutte liet Blackberry in toiletpot vallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>